Desember 2002

Ketil Lyngedahl giftet seg 27. desember og vi måtte selvfølgelig utføre en kjapp visitt.

Januar 2003

Steingrim Sneve fylte 50 år den 29. desember 2002, men klarte ikke gjennomføre feiringen før 25. januar 2003. Var det noen som ble overrasket?? Festen ble prøvd holdt skjult, men musikkens sporhunder klarte også denne gangen og skaffe oss de nødvendige opplysninger. Gjester og jubilant hadde tatt turen til Bjørnfjell og ”turiststasjonen”. Ved hjelp av ”Narvik persontransport” gikk turen langs E-6/E-10 til ”kongeplassen” på Bjørnfjell –platået. Her stod Narvik Røde Kors Hjelpekorps klar med 2 snøscootere og kjelker, og dermed bar det rett bort til Bjørnfjell stasjon. Det virket som om vi klarte det vi ønsket, nemlig å overraske jubilanten. Kanskje ett av de sprøeste påfunnene vi har gjort, i alle fall i nyere tid.

Februar 2003

Fredag 14. februar avholdt vi en sammenkomst for 4 sponsorer på ”hybeln”. Rundt årskiftet gikk Torbjørn Melkersen i spissen for å ordne sponsing av nye instrumenter til musikken. Det ble inngått avtale med totalt 4 sponsorer som totalt gav 60.000,- kroner. Sponsorene var: Ankenes sparebank, Nordlandsbanken, Sparebanken 1 og Studentsamskipnaden i Narvik. Sammenkomsten på ”Hybeln” var svært vellykket, og det virket også som om sponsorene var godt fornøyd.

Mars 2003Vinterfestuka 2003, gikk av stabelen 8. – 16. mars. Musikken tyvstartet med spilling allerede fredag den 7., dette for å takke våre nye sponsorer for støtten. Ellers gikk uka i tradisjonell stil.

Juni 2003

I tiden 11. – 17. juni deltok musikken sammens med Jernbanemusikken og representanter fra Narvik kommune på tur til Polen. Viser til egen reiseskildring fra turen, som er vedlagt.

Folkefesten i Rombaksbotn ble avviklett lørdag 28. juni, og de fleste fra musikken deltok. Dagens store oppslag kom da Svein ikledd sommeruniform og diverse greiner og blader inviterte ungene på Hula, Hula dans. Mulig at han har startet noe som ikke er så enkelt å komme seg ut av.

Juli 2003

Vi fikk forespørsel om spilling ved åpningen av Fagernestunnellen fredag 4. juli, men på grunn av ferietid etc, måtte vi melde avbud.

August 2003

Lørdag 2. august avholdt vi en intern dåpsermoni for Margareth Normark. På grunn av skolegang, så må hun forlate musikken. Vi måtte selvfølgelig sørge for at hun var døpt i Rombaksmusikken før hun forlater.

Lørdag 23. august deltok vi ved markeringen av Narvik sparebanks 100-års jubileum. I forbindelse med bankens jubileumsforestilling på Folkets hus, spilte vi ved inngangen i ca _ time. Som takk hadde vi fått biletter til selve forestillingen, noe i alle fall undertegnede (Per-Håvard) trodde var en del av oppgjøret. Overraskelsen ble derfor svært stor da vi under forestillingen ble tildelt en av Narvik sparebanks Ærespriser på kr 12000,-. Den andre gikk til 6. Narvik speidergruppe.

September 2003

Onsdag 24. september utførte vi et oppdrag for SSIN (studentsamskipnaden i Narvik). I forbindelse med ett større arrangement innen SSIN, deltok vi på en togtur med full pakke.

Oktober 2003

Fredag 24. oktober utførte vi et spilleoppdrag for Narvik Røde kors i forbindelse med en tillitsvalgtsamling for Nordland Røde kors på Grand hotell. Da vi først var i gang, så gjorde vi en gjesteopptreden på Natech i forbindelse med en personalfest. Oddvar var deltaker på festen , og initiativtaker for denne spillingen.

Helgen 31. oktober – 2. november deltok musikken på Rallarfesten i Kiruna. Innkvartering på Ferrum, og spilling både fredag og lørdag.